El cònsol menor d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, ha explicat, aquest dijous que es continuen estudiant propostes per a l’embelliment dels eixos comercials de la capital després d’haver descartat la darrera prova que s’ha fet. Aquesta ha tingut lloc al passatge del Prat del Rull, on s’havia d’acabar l’obra del carrer, i per comprovar si agradava la proposta que s’estava estudiant per als grans carrers de la parròquia, es va provar allà. El resultat, però, no ha convençut als veïns i per tant no s’aplicarà a l’embelliment dels eixos comercials.

La consellera de l’oposició socialdemòcrata al Comú, Dolors Carmona, ha criticat ‘a priori’ que la prova d’embelliment, que ha costat 16.000 euros ‘ens ha semblat una despesa important’.

El fet que no hagi agradat el resultat als veïns ha fet que es desestimi la proposta que incloïa, segons ha explicat Minguillón, unes boles de granit, i l’escrit del nom del carrer a terra amb inoxidable. Per això es continua treballant en una proposta conjunta que el cònsol ha assegurat que es presentarà quan estigui acabada, però que s’ha d’ajustar a les possibilitats pressupostàries del moment.

Superàvit de 2,66 milions d’euros el primer semestre

D’altra banda, en la sessió de Consell de Comú d’aquest dijous s’ha aprovat l’execució pressupostària del segon trimestre de l’any, que de moment presenta un superàvit de 2.660.000 euros. La cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, ha explicat que tot i que hi hagi aquest superàvit, durant el segon semestre de l’any s’han de fer inversions importants com el canvi d’ubicació de diversos serveis comunals a les noves dependències, que comportaran reduir aquest superàvit. Tot i així ha confiat que es tancarà l’any en positiu i es podrà aprofitar per eixugar deute.

El superàvit registrat fins al segon trimestre és el resultat d’uns ingressos de 16.564.805 euros i unes despeses de 1.904.584 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada