Un cop tancat el període de presentació de candidatures per renovar els diferents òrgans del Partit Socialdemòcrata, la llista encapçalada per Vicenç Alay, Pere López i Rosa Gili, és l’única que concorrerà al Congrés del PS, que se celebra aquest dissabte a Andorra la Vella. Així ho ha anunciat la formació socialdemòcrata en un comunicat en el que també dóna a conèixer els vocals del comitè executiu, que seran Mari Carmen Barbero, Bruno Bartolomé, Jan Cartes, Joan Ramon Marina, Rosa Maria Rechi, Jaume Rifà, David Rios, i Cèlia Vendrell.

La candidatura presentada pel grup FemPS, amb Vicenç Alay com a president, Pere López com a primer secretari, i Rosa Gili com a secretària d’organització, és l’única que s’ha presentat per ser validada durant el Congrés del PS que se celebra aquest dissabte, després que bona part del sector afí a Jaume Bartumeu o bé hagi deixat la formació o bé hagi anunciat que no participaran al congrés.

Els acompanyaran com a membres del comitè directiu Gerard Alís, Carles Blasi, Sònia Castanyer, Carol Cureau, Jonatan Fontan, Ferran Goya, Victor Iriarte, M. Josep Loncà, Meritxell Meira, Antonio Miralles, Rosa M. Pérez, Carolina Poussier, Àlex Rossell, Francesc Ruano, Judith Salazar, Maria Soto, Noelia da Sousa, Jesús de Tena, Xavier Tomàs, i Jordi Torné.

D’altra banda, la comissió de garanties estarà integrada per Nicolàs Pérez, Joan Grifoll i Antoni Invernon com a titulars; i Vanessa Casal i Meritxell Ros com a suplents. El càrrec de defensora de l’afiliat recaurà en Mari Carme Sánchez mentre que el censor de comptes serà Eduard Padreny.

El Congrés comptarà amb onze ponències que tracten temes diversos. Així, durant el dia es debatrà sobre La comunicació: Eina fonamental per una bona democràcia interna; El paper de la fiscalitat; El PS i la inversió estrangera al Principat d’Andorra; Primàries obertes a la ciutadania; El comerç i el turisme; La CASS; Itinerari Polítiques d’Igualtat; Accions en benefici del Medi Natural i el Medi Ambient, a més d’incloure ponències de les comissions de gais, lesbianes, transexuals i bisexuals que posaran sobre la taula la igualtat de drets, de la comissió d’afers polítics i jurídics o de la d’educació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada