La campanya de col·lecta de sang s’iniciarà el 29 de maig

El Director de Salut i Benestar, Josep Casals, juntament amb la Directora de la Creu Roja Andorrana, Isabel Castelao, i la Cap d’Àrea Social i Activitat de Salut Pública, Anna Arias, han presentat aquest dilluns la campanya de col·lecta de sang que es durà a terme aquesta primavera. La campanya, que s’iniciarà el 29 de maig i finalitzarà l’1 de juny, porta com a lema Busquem campions. De fet, ha comptat amb la participació de l’esportista Lluís Marín, que va ser tercer a la Copa del món de surf de neu a Valmalenco 2012.

Els diferents agents implicats en la campanya de col·lecta de sang han recordat la importància d’aquelles “persones extraordinàries que dia a dia donen el millor d’elles mateixes, gent solidària que malgrat les petites dificultats anirà a donar sang per poder salvar la vida de persones també extraordinàries”.

Per donar sang cal tenir entre 18 i 70 anys i pesar més de 50 kg. A més, no cal estar en dejú, sinó que abans de donar sang és necessari menjar i hidratar-se. La primera vegada que es dóna sang cal portar un document d’identitat.

(Foto: S.F.G.)

TOTES LES NOTÍCIES