siriaLa campanya que la Plataforma d’ONG va engegar el passat mes de setembre a favor dels desplaçats a Síria, ha aconseguit recaptar 25.011,08 euros que s’estan destinant a les accions que les ONG presents sobre el terreny estan duent a terme. Aquesta quantitat s’ha aconseguit gràcies als donatius de particulars i empreses així com de les administracions públiques i a les trucades al 141 rebudes.

La Plataforma d’ONG assenyala que el conflicte de Síria ja fa tres anys que va començar. Des de llavors, s’estima que més de 100.000 persones han mort, de les quals uns 6.500 infants. Aquesta crisi humanitària afecta a més de 9 milions de persones, quasi la meitat infants. Es calcula que hi ha més de 6.500.000 persones desplaçades (2.992.300 infants), en situació de precarietat i pobresa, sense casa, sense escola i amb un futur molt incert. Molts d’ella han hagut de sortir del país i es troben allotjats als camps de refugiats de Jordània, Iraq, Turquia, Líban i Egipte.

La Plataforma d’ONG d’Andorra recorda que encara està oberta la campanya a favor dels damnificats pel tifó Haiyan a les Filipines que es tancarà en breu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada