La campanya “Alguna cosa es mou a Andorra” ja ha repartit 114.000 euros

Amb el tercer sorteig realitzat avui al matí a les oficines d’Andorra Turisme davant de notari, la campanya “Alguna cosa es mou a Andorra” ja ha donat 114.000 euros, cosa que suposa més de la meitat dels 204.000 euros en total que s’entregaran.

Els set afortunats del sorteig d’avui són quatre turistes i tres andorrans.

Els turistes guanyadors són: Marta Medina Plana de Calonge (Girona) al comprar a una de les botigues Viladomat; Johanna Kollart de l’Ametlla de Mar (Tarragona) amb una butlleta del centre comercial River; Ana Gómez Moreno de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) amb una compra al Via Moda i Esther Rosal Maurell de Llívia (Girona) al fer una despesa al Leclerc-Punt de Trobada.

Pel què fa als andorrans o residents, els 3 guanyadors són: Verónica Lorenzo Prado d’Encamp amb una butlleta de Via Moda; Elena López Marsal de Sant Julià de Lòria al comprar al Leclerc-Punt de Trobada i Francisco Amat Valero també de Sant Julià, al dipositar una butlleta a una botiga de les Perfumeries Júlia.

Aquestes set persones rebran un xec nominatiu per valor de 6.000 euros que podran gastar en allò que vulguin.

A tots ells ja se’ls ha comunicat que són els guanyadors d’aquest tercer sorteig i se’ls ha enviat un correu electrònic perquè acceptin el premi.

Text: Andorra Turisme

 

 

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES