Recentment el president de la Cambra, Miquel Armengol, ha mantingut una reunió amb assessors del Departament. d’Ocupació i Treball del Govern per tractar diferents temes.

La Cambra va suggerir que seria molt interessant la creació d’una borsa de treball per a estudiants que els permetés trobar feines a l’estiu i en altres períodes de vacances. Així com,
trobar empreses on realitzar les pràctiques universitàries i/o escoles professionals donant drets a crèdits.

El fet de poder disposar d’una borsa de treball pels estudiants podria aportar per a ells varis avantatges:
‐ Ocupació durant els períodes de vacances.
‐ Ingressos per satisfer les despeses de matriculació a les universitats o a altres centres docents.
‐ Ingressos per cobrir també les seves despeses d’allotjament, etc.

D’altra banda, des de la Cambra es constata que un gran nombre dels d’estudiants, en acabar els estudis, no tornen a treballar a Andorra, i pensen que el fet de realitzar aquestes pràctiques
a Andorra, els donaria l’oportunitat de conèixer el dia a dia de l’empresa andorrana, a més de generar contactes laborals que els podran ser d’ajuda un cop finalitzats els estudis.

Des de la Cambra es creu que aquesta borsa de treball, seria una bona iniciativa per ajudar als estudiants a cobrir les seves despeses, integrar‐se al món laboral del país i evitar, dins el possible, que en finalitzar els seus estudis es quedin a treballar a l’estranger. La Cambra s’ha ofert al Departament d’Ocupació i Treball per col∙laborar en tot el possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada