Amb l’objectiu de contribuir a impulsar la cooperació econòmica i els fluxos comercials a l’espai transfronterer, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra acull i organitza, en el marc de la
iniciativa CCI PirineusMed, una Jornada sobre Retail per la importància d’aquest sector al nostre país.

Amb el lema ‘Horitzó Retail. El futur del Comerç i de les àrees comercials urbanes’, la jornada tindrà lloc el proper dimecres 7 de novembre al Centre de
Congressos d’Andorra la Vella.

Aquesta jornada persegueix un doble objectiu. En primer lloc, exposar la transformació necessària que el sector del comerç, a escala global, ha d’emprendre per sobreviure en el nou paradigma en què la globalització i la digitalització dels serveis són palanques crítiques per a la seva transformació. En segon terme, i com a un dels principals objectius de la iniciativa CCI PirineusMed, la jornada pretén ser un nou actiu per potenciar els intercanvis empresarials i de coneixement mutu entre els professionals dels diferents territoris per tal de fer front comú als reptes de futur.

La jornada intentarà donar resposta a complexes problemàtiques del sector com ara, l’adaptació als nous comportaments del consumidors i el nous reptes de l’omnicanalitat, a través de debats i taules rodones en els quals participaran reconeguts professionals de diferents sectors i territoris.

La jornada s’inaugurarà amb la presentació del Pla estratègic de Turisme, a càrrec de Francesc Camp, Ministre de Turisme. També comptarà amb Lluís Martínez-Ribes, fundador de MF Marketing Catalysr i professor d’ESADE, que impartirà una conferència sobre com la neurociència pot crear conceptes de Retail agradables al cervell.

L’objectiu és que els assistents puguin conèixer de primera mà experiències d’èxit, compartir eines i solucions a inquietuds i problemàtiques comunes i d’aquesta manera, generar sinergies entre els quatre territoris, ja que aquesta és la missió i essència de la iniciativa CCI PirineusMed.

En acabar la jornada, l’organització posa a la disposició dels assistents l’oportunitat de fer un ‘Andorra Retail Tour Expirience’ de la mà d’empreses rellevants del nostre país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada