En el marc d’una jornada organitzada per l’ADECNS (Agence de Développement Economique et Culturel Nord-Sud) a Tolosa, el president de la Cambra de Comerç, Sr. Marc Pantebre, ha efectuat aquest matí una presentació sobre les perspectives d’inversió a Andorra davant d’una cinquantena d’empresaris.

L’objectiu de la jornada ha estat donar a conèixer els avantatges que ofereix el nostre país per a la inversió estrangera. Durant la jornada s’ha presentant la nova Llei d’inversions estrangeres, el nou marc fiscal i legal que l’acompanya i la signatura del conveni de no doble imposició amb França que situa la economia andorrana en situació de competir en igualtat de condicions amb les economies veïnes, a l’hora que fa que Andorra constitueixi una destinació atractiva per a nous sectors i empreses.

El president ha destacat que la diversificació econòmica és un dels eixos principals del canvi de model econòmic en el qual Andorra es troba immersa. Els inversors estrangers, especialment els empresaris francesos poden trobar en el nostre País oportunitats per desenvolupar les seves activitats i aportant –nos el seu “savoir faire”. En el transcurs de la reunió s’han destacat especialment els sectors de la salut i welness, les TICS, el turisme i la formació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada