Amb l’objectiu de donar eines de gestió i la millor informació a l’empresari en matèria fiscal, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) i GM Consultors han elaborat una nova edició del calendari fiscal i de l’empresari, relatiu a l’exercici econòmic 2019.

Aquest calendari, que es publica anualment des de 2012, inclou totes les obligacions fiscals i de dipòsit de comptes dels empresaris, ordenats de forma cronològica així com una breu descripció de cadascun dels impostos comunals i estatals del sistema fiscal andorrà.
Aquesta publicació, que pretén ser una guia útil i pràctica al servei de les empreses, vol contribuir a facilitar una millor planificació per part dels empresaris en el compliment de les seves obligacions tributàries al llarg de l’any 2019.

El calendari 2019 es pot consultar i/o descarregar a les pàgines web de la Cambra i de GM consultors. També està previst que a mitjans de febrer es pugui descarregar per mitjà de l’App Empresari al dia (ED), que estarà disponible per als sistemes operatius IOS i Android.

L’edició d’aquest document s’inscriu dins d’un conjunt d’accions que la Cambra, en col·laboració amb professionals del país, ve desenvolupant des de fa temps per fer accessible informació rellevant per als empresaris del Principat, com és, en aquest cas, la normativa fiscal i comptable i el seu calendari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada