La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra i l’escola de negocis d’Esade han signat, aquest dimarts, un conveni per iniciar un projecte que permetrà portar diverses formacions de qualitat a Andorra. El primer dels cursos serà un programa de direcció de vendes impartit per Esade i que gràcies a la col·laboració de la CCIS s’adaptarà a les especificitats del país, però també a les dels alumnes en concret que s’hi apuntin. La idea, segons ha explicat el responsable del programa d’Esade a Andorra, Andrés Raya, és oferir una formació ‘de 360 graus’ que vagi des de les problemàtiques dels comerços, els processos a seguir, els preus a aplicar, i fins i tot les habilitats personals i la comunicació dels venedors.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Marc Pantebre, i el subdirector general corporatiu d’Esade, Ramon Aspa, han signat, aquest dimarts, un conveni per iniciar un projecte de formació d’Esade a Andorra. Tot i que el primer serà un programa de direcció de vendes, la intenció és anar portant diverses formacions més, de més durada i adaptades a Andorra.

El programa de direcció de vendes començarà el 8 d’octubre i fins al 5 de novembre, amb sessions de les 9 a les 14 hores i de les 15.30 a les 18.30 hores tots els dimarts. El curs s’impartirà a la Cambra de Comerç i la matrícula té un preu de 4.350 euros.

La formació té per objectiu donar les eines per gestionar de manera eficient una cartera de clients, per construir un model de vendes, desenvolupar i fer evolucionar una organització comercial, implementar una política per als clients clau de l’empresa i fer que l’equip comercial sigui d’alt rendiment. A més, el responsable del projecte a Andorra, Andrés Raya, ha explicat que la formació s’adaptarà totalment a les especificitats del país i als alumnes que s’hi inscriguin.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Marc Pantebre, ha recordat que aquest projecte s’emmarca en un dels principals objectius de la CCIS, que és el de la formació. A més, considera que la temàtica d’aquest curs és ‘d’una idoneïtat absoluta’ pel moment que estan vivint els comerços andorrans i per les eines que donarà, no només als empresaris sinó als venedors en general.

El subdirector general corporatiu d’Esade, Ramon Aspa, ha subratllat la necessitat ‘d’incidir en la formació en moments de dificultats econòmiques’. A més, Andrés Raya ha assenyalat el benefici que comporta per al país que la Cambra i Esade hagin arribat a un acord per permetre que els empresaris andorrans puguin accedir a formacions de qualitat sense haver de desplaçar-se fora del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada