Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany ha organitzat, aquest diumenge, la segona calçotada i botifarrada popular de la parròquia, on s’han repartit més de 300 racions. Després de l’èxit de l’edició anterior, en què es va celebrar la festa coincidint amb la festivitat dels Tres Tombs, enguany s’ha volgut repetir per Carnaval, i per a això s’han encarregat 10.000 calçots que s’han repartit en racions de 25 calçots, amb pa, botifarra, beure i un got commemoratiu, al preu de sis euros, que es destinen a pagar l’esdeveniment. La consellera de Cultura de la parròquia, Núria Barquín, ha celebrat que tot i el mal temps dels darrers dies s’hagi comptat amb una forta afluència i ha confiat que amb el temps s’anirà consolidant.

Unió Pro Turisme vol animar la parròquia organitzant esdeveniments populars, i per això l’any passat van decidir convertir el tradicional dinar de la festa dels Tres Tombs en una calçotada popular. Va ser un èxit i per això enguany s’ha volgut repetir, aquesta vegada coincidint amb el Carnaval.

Els organitzadors van encarregar 10.000 calçots, provinents de Valls, ja que a Andorra no es poden obtenir, i des de les nou hores del matí han treballat per tenir-ho tot a punt per a l’esdeveniment.

Així, unes 300 persones han pogut gaudir dels calçots i la botifarra al Prat del Roure, entre els qui s’ha pogut comptar amb la consellera de Cultura, Núria Barquín, la consellera de l’oposició, Cèlia Vendrell, i mossèn Jaume, que ha beneït el menjar.

El president de la Unió Pro Turisme, Carles Nuñez, ha explicat que organitzen l’esdeveniment amb la col·laboració del Comú que els cedeix l’espai, i que els diners que obtenen són només per pagar el menjar. A un preu de sis euros han donat a cada un dels assistents 25 calçots, botifarra amb pa, el beure i un got commemoratiu de la festa.

Per la seva banda, mossèn Jaume, que ha beneït el menjar, ha celebrat que hi hagi iniciatives d’aquesta mena a la parròquia, i ha destacat la gran participació dels ciutadans, que hi han anat ‘famílies senceres’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada