llums2El fort vent d´avui ha afectat indirectament la circulació a Escaldes i Andorra la Vella en un dels moments de màxima afluència. Un dels cops de vent ha afectat els llums de Nadal de la Rotonda i n’ha fet caure una part. Aquest incident no ha provocat danys personals i molt pocs de materials, però ha obligat a tancar tots els accessos a la Rotonda en una hora punta de trànsit.

L’incident ha tingut lloc passades les quatre de la tarda. Un cop de vent ha trencat una de les peces que sosté les il·lumnacions de Nadal que es troben al punt de confluència entre l’avinguda Doctor Mitjavila i l´avinguda Meritxell. Això ha provocat que es tallessin tots els accessos a la Rotonda baixant des d´Escaldes, cosa que ha acabat afectant tota la xarxa viària del centre d’Andorra i Escaldes.

Tres panells de llums han caigut a terra sense provocar cap ferit. A nivell material s´ha trencat un semàfor i s´ha danyat un vehicle. I tot per culpa d’aquesta peça, un tensor que s’ha trencat, afectant tota la estructura.

Les il·luminacions han acabat de ser retirades en voltes de dos quarts de sis de la tarda. El comú preveu reinstal·lar-les al mateix tram.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada