La Braderie tindrà lloc del 4 al 6 de juliol i vol atraure més visitants del sud de França i Barcelona

braderieEl Mercat de les oportunitats del Pas de la Casa o Braderie tindrà lloc els dies 4,5 i 6 de juliol al Pas de la Casa i d’ara en endavant se celebrarà el primer cap de setmana d’aquest mes perquè els comerciants consideren que és quan hi ha menys activitat i es poden captar més visitants. L’objectiu, com ha indicat el president de la Iniciativa Publicitària, Jean-Jacques Carrié; és dinamitzar el poble i per això tancaran una part del centre i faran diverses animacions per als més petits.

La previsió és que hi participin pràcticament el 100% dels establiments, segons ha apuntat Carrié, i busquen la col·laboració del Comú d’Encamp i d’Andorra Turisme per ‘fer més coses’.

Properament seguiran tancant el pressupost i les accions que realitzaran però si disposen de més suport d’Andorra Turisme volen fer més comunicació a Toulouse i altres zones del sud de França, així com a Barcelona per atraure més visitants d’aquestes procedències, ha manifestat el president de la Iniciativa Publicitària.

TOTES LES NOTÍCIES