La Braderie s’ha vist afectada pels talls a la RN22

L’afluència de visitants a l’edició de La Braderie, el mercat comercial d’oportunitats del Pas de la Casa, s’ha vist afectat pels talls produïts a la carretera RN22 d’ahir. Els visitants provinents de Tolosa per exemple van invertir fins a 5 hores per arribar fins a Andorra.

Des de l’organització de La Braderie es torna a recordar la necessitat de donar una solució a la problemàtica dels accessos per França, ja que durant tot l’any i per diversos motius la carretera es talla i el Pas de la Casa queda aïllat.

Pel que fa al mercat d’oportunitats, Iniciativa Turística del Pas de la Casa creu que s’ha de treballar des del teixit comercial de la vila per trobar alternatives a aquesta activitat.

La majoria de visitants francesos coneixen La Braderie d’edicions anteriors sobretot els motoristes que amb el bon temps són uns habituals al Pas de la Casa.

Les animacions de carrer han estat un complement per la quarantena de carpes que els comerciants de la vila han instal·lat davant les seves botigues oferint preus especials i més interessants. Amb les seves actuacions animen els vianants però sobretot els infants que a més poden gaudir del dia en algun dels inflables que s’han preparat al costat de l’església.

Aquest matí la cua de cotxes en direcció a l’entrada del Pas de la Casa era important, probablement es tracti de ciutadans francesos que no van poder arribar-se ahir al Pas degut als talls a la RN22 provocats a diferents punts com Tarascon per part dels armilles grogues i a Tolosa per part dels treballadors d’un hospital.