Sembla que les botigues d’Amazon que volien acabar amb el treball dels humans o gairebé acabar, hauran d’esperar per veure la llum. L’empresa dirigida per Jeff Bezos ha endarrerit la sortida de les trucades Amazon Go per alguns problemes tècnics en el seu primer local que havia de situar a Seattle.

En principi el desembre de 2016 havia d’aparèixer el primer Amazon Go però segons informa el The Wall Street Journal, la inauguració haurà d’esperar. Afirma el diari que el sistema informàtic es sobresatura quan hi ha més de 20 clients a la botiga o quan aquests van massa ràpid pels passadissos del local. També es produeixen errors del sistema quan els clients, els humans imperfectes, mouen lleument els productes de les prestatgeries.

Cal recordar que en aquest projecte de l’empresa nord-americana, es pretén que els treballadors desapareguin de la mateixa manera en què ho farien els caixers automàtics ja que els productes es paguen a través del mòbil sense que el client hagi de detenir-se en la sortida d’Amazon Go. Només serien necessaris 5 empleats que s’encarregarien de supervisar el perfecte funcionament de la maquinària.

Podria semblar una mala notícia en favor del progrés, però, i atès que estem destinats a una crisi del model d’ocupabilitat actual, potser que projectes com aquest fracassin no són exactament notícies dolentes.

Per Tecnonews / AMIC

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada