La Bicicletada 2014 se celebrarà a Ordino i espera aplegar més de 300 persones

bicicletadaAquest dissabte 20 de setembre se celebrarà l’acte central de la Setmana Europea de la Mobilitat: la Bicicletada. Aquesta serà l’onzena edició i tindrà lloc a Ordino. S’espera que l’acte aplegui més de 300 persones de totes les edats entorn de la festa de la bicicleta i la mobilitat sostenible per gaudir de circuit rodat, animació, esmorzar sostenible, regals per a tots els ciclistes i moltes més sorpreses.

Aquest dimecres s’ha presentat l’acte en roda de premsa amb la participació dels organitzadors: el Comú d’Ordino, el Centre Andorra Sostenible i el Govern d’Andorra. El director de Medi Ambient, Marc Rossell, ha assenyalat que aquest és un dels actes “estrella” de la Setmana Europea de la Mobilitat i ha convidat a la participació a l’acte.

Pel que fa al recorregut de la bicicletada, aquest tindrà sortida i arribada al camp de la Tanada, a la part alta d’Ordino, passarà pel poble i anirà fins a la Cortinada per després tornar al punt de sortida. Els infants faran una volta i els joves i adults en faran dues.

Des de les deu del matí es podran recollir els dorsals i a partir de les 11 hores els participants començaran a pedalar. L’arribada s’espera cap a les 11.45 hores, a les 12 hores se celebrarà un esmorzar sostenible amb la col·laboració de JAM JOVE i a les 12.30 hores es farà un sorteig de regals entre els participants.