La Biblioteca Sant Agustí se suma al concurs ‘Llegir té premi!’

La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell s’ha sumat al concurs relacionat amb la lectura Llegir té premi que s’adreça a la participació de nois i noies de tot Catalunya d’entre 10 i 16 anys.

Aquest concurs, que s’allargarà fins el 9 de setembre, té per objectiu fomentar la lectura entre els membres d’aquest col·lectiu aprofitant les vacances escolars d’estiu.

El concurs es dur a terme a través del portal educatiu Legiland. Els joves participants en aquest concurs s’organitzen en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. Un cop registrats a Llegir té premi, els joves poden seleccionar les lectures que desitgin entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. També hi ha títols de lectura fàcil. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper en a la biblioteca urgellenca, i alguns d’ells, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Un cop llegida l’obra seleccionada i per potenciar la comprensió lectora, els participants han de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera uns punts, com més títols llegits i respostes encertades, més punts s’acumulen.

Els premis

Els primers cinc guanyadors d’ambdues categories rebran els següents premis:

Primer guanyador: iPad mini

Segon i tercer guanyador: un rellotge intel·ligent (smartwatch)

Quart i cinquè guanyador: lot de llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.