La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell s’ha sumat al concurs relacionat amb la lectura Llegir té premi que s’adreça a la participació de nois i noies de tot Catalunya d’entre 10 i 16 anys.

Aquest concurs, que s’allargarà fins el 9 de setembre, té per objectiu fomentar la lectura entre els membres d’aquest col·lectiu aprofitant les vacances escolars d’estiu.

El concurs es dur a terme a través del portal educatiu Legiland. Els joves participants en aquest concurs s’organitzen en dues categories, de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys. Un cop registrats a Llegir té premi, els joves poden seleccionar les lectures que desitgin entre més de 250 títols en català, castellà i anglès. També hi ha títols de lectura fàcil. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport paper en a la biblioteca urgellenca, i alguns d’ells, a la biblioteca digital eBiblioCat per a qui prefereixi llegir des de l’ordinador o dispositiu mòbil.

Un cop llegida l’obra seleccionada i per potenciar la comprensió lectora, els participants han de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera uns punts, com més títols llegits i respostes encertades, més punts s’acumulen.

Els premis

Els primers cinc guanyadors d’ambdues categories rebran els següents premis:

Primer guanyador: iPad mini

Segon i tercer guanyador: un rellotge intel·ligent (smartwatch)

Quart i cinquè guanyador: lot de llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada