La Biblioteca Sant Agustí presenta el llibre ‘Les Narracions Històriques de Francesc de Castellví’

castellvi2Aquest divendres, 16 de gener, tindrà lloc a dos quarts de vuit de la tarda, a la quarta planta de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell la presentació del llibre ‘Les narracions històriques de Francesc de Castellví’ de Mercè Morales.

Aquest llibre és recull textos escollits per l’autora sobre diversos episodis de la Guerra de Successió viscuts pel personatge històric Francesc de Castellví que va plasmar en les Narracions Històriques. L’original, que es conserva a l’Arxiu Nacional d’Àustria, a Viena, és una obra magna cabdal per conèixer la Guerra de Successió i el Setge de Barcelona del 1714.

Visió històrica, lectura de fragments i cançons de l’època

La presentació d’aquesta obra anirà a càrrec de la mateixa autora, Mercè Morales que en farà una visió històrica de l’època que descriu Francesc de Castellví.

L’acte seguirà amb la lectura de fragments del llibre i la interpretació de cançons de l’època a càrrec de l’actriu Àngels Bassas, que comptarà amb l’acompanyament musical deCarles Beltran.

La presentació d’aquest llibre tanca el cicle d’actes que durant més d’un any han celebrat la Seu d’Urgell i Castellciutat per commemorar el 300 aniversari de l’11 de setembre de 1714.