S’ha presentat a les instal·lacions de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell una nova activitat relacionada amb els llibres. Es tracta del Club de Lectura Fàcil que s’organitza conjuntament amb el Consorci per la Normalització Lingüística de l’Alt Urgell (CPNL) i l’Aula de Formació d’Adults (AFA).

Al llarg d’aquest nou curs acadèmic, els participants a l’activitat llegiran sis llibres, dels quals destaquen, entre d’altres, Tant de gust de conèixer-lo, senyor Maragall de M. Carme Bernal; El misteri de l’habitació groga de David Fernández; Les aventures de Tom Sawyer de M. Àngels Rubio; o L’home invisible de José Aranda. Cada llibre va acompanyat d’una guia bibliogràfica, tant de l’autor com del llibre, realitzada per la Biblioteca Sant Agustí.

El Club de Lectura Fàcil és un projecte adreçat a joves i adults que estan aprenent el català o bé que tenen dificultats de comprensió lectora. L’activitat consisteix en llegir-se el llibre que toqui a casa i, posteriorment, en una sessió conjunta, comentar-lo. En la sessió es farà una presentació del personatge protagonista del llibre, de l’obra, de l’autor i de l’època.

En aquesta activitat ja hi ha apuntades una dotzena de persones. L’activitat serà conduïda per la responsable del Consorci per la Normalització Lingüística de l’Alt Urgell, Teresa Vilaró.

Els llibres que es llegiran són unes edicions especials, concebudes per a la lectura fàcil o bé són adaptacions de grans obres universals.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada