La Biblioteca Sant Agustí de la Seu compleix divuit anys

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell compleix aquesta any el seu divuitè aniversari i per commemorar la seva majoria d’edat s’ha organitzat un programa d’activitats i actes que tindran lloc al llarg d’aquest mes de juny.

Així, per aquest dimecres 12 de juny la biblioteca visitarà la llar d’infants Xics del col•legi La Salle. Aquesta activitat porta per títol L’hora del conte va adreçada als infants de 0 a 3 anys. Tindrà lloc de 10 del matí a 12 del migdia. Aquesta mateixa activitat es realitzarà a les llars d’infants municipals La Grandalla i Els Minairons, però dimecres 19 de juny a partir de tres quarts de deu del matí.

Per divendres 14 de juny hi ha programat un taller de ceràmica que anirà a càrrec de Carme Invernon. Aquest taller es realitzarà a dos quarts de sis de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a la mateixa biblioteca Sant Agustí.

Espectacle de màgia i lliurament premis literaris

El colofó dels actes per celebrar els divuit de la Biblioteca sant agustí de la Seu tindrà lloc dissabte 29 de juny, a les 11 del matí, amb l’espectacle per a tota la família Mag, mec, mic… màgia! amb el Mag Reivax.

Seguira, a dos quarts de dotze del migdia, l’acte de lliurament de premis del concurs de contes Contes que compten. Recordem que aquest certamen literari l’organitza la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell i RàdioSeu, i que enguany arriba a la cinquena edició.

Com en els darrers anys, el concurs estableix cinc categories segons l’edat dels autors: dels 10 als 11 anys (categoria A), dels 12 als 13 anys (categoria B); dels 14 als 15 anys (categoria C); dels 16 als 17 anys (categoria D), i a partir dels 18 anys (categoria E).

Exposicions

En el marc d’aquest aniversari, la Biblioteca Sant Agustí ha programat també l’exposició Pedra seca de fotografies d’Emili Boada que es podrà visitar fins el 29 de juny a la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu.

I fins el 30 de setembre, es podran trobar exposats els 100 llibres que no pots deixar de llegir, Els imperdibles.