La Biblioteca Sant Agustí ajorna la celebració dels seus vint-i-cinc anys fins al 2021

Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell
Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha decidit ajornar la celebració del seu vint-i-cinquè aniversari fins a l’any vinent. La direcció ha pres la decisió davant la incertesa de l’evolució de la crisi sanitària. La celebració estava prevista pel pròxim mes de setembre, però tenint en compte la importància de l’esdeveniment, s’ha optat per a endarrerir-la per tal de poder organitzar els actes amb la sobrietat que mereix.

Pel que fa a la cinquena edició del Premi Joles Sennell, que es va haver d’ajornar a causa de les mesures de confinament, la direcció de la biblioteca finalment ha decidit suspendre l’esdeveniment.

La Biblioteca municipal mantindrà fins a mitjans de setembre l’actual horari, modificat arran de la crisi sanitària. L’equipament estarà obert de dilluns a divendres de 10 a 13 h i les tardes de dimecres de 16 a 19 h. D’aquesta manera es mantindrà el servei de préstec i consulta de documents amb cita prèvia, contactant per e-mail o a través del formulari disponible al seu web.

TOTES LES NOTÍCIES