La Biblioteca Pública organitza el taller ‘Com conto un conte?’

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Ministeri de Cultura informa de la propera proposta que s’emmarca en el projecte Nascuts per llegir, que coordina la Biblioteca Pública del Govern: el taller d’explicar contes Com conto un conte?, a càrrec de Disdungat Animació.

Aquesta activitat s’adreça a les persones que volen fomentar la seva creativitat. Entre molts altres aspectes, el món màgic dels contes serveix per refermar els nexes afectius amb els infants o amb els fills i per poder afrontar els petits dubtes o dificultats que li puguin sorgir a l’infant.

Tot això, sense oblidar que els contes han de ser un joc, tant per qui l’explica com per qui el sent. A més, escoltar contes fomenta la capacitat de concentració, la qual cosa és important per al desenvolupament del nen o la nena. Tècnicament es treballarà la veu, el gest, les estructures, els començaments i els acabaments dels contes, la mirada, etc.

Taller destinat a professionals:

– Dimecres 12 de juny a les 15.30 h

– Dijous 13 de juny a les 9.30 h

Es farà en primer lloc un taller destinat a professionals de l’educació infantil, bibliotecaris, mestres, etc. en dues sessions a escollir de matí o de tarda, a un preu de 15 euros, al Centre de Formació Professional d’Aixovall, de tres hores de durada.

Taller per a pares i mares NPL:

Dijous 13 de juny a les 18 h es farà el taller Com conto un conte? per a pares i mares d’infants de 0 a 36 mesos inscrits al projecte Nascuts per llegir, gratuït, a la Sala Infantil de la Biblioteca Pública del Govern. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca Pública del Govern, ja que les places són limitades. El termini d’inscripcions acabarà el 8 de juny.