La Biblioteca Pública obre el Concurs dels Oscar

El Servei de Videoteca de la Biblioteca Pública del Govern d’Andorra ha posat en marxa el Concurs dels Oscar. Per participar-hi cal omplir la butlleta tipus travessa que es troba a l’entrada o que es pot sol·licitar, a la qual es proposa escollir un/a guanyador/a entre 7 categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor banda sonora, millor curt de ficció i millor pel·lícula animada. S’accepta una butlleta per persona lliurada a la biblioteca o rebuda per correu electrònic a bibliopublica@andorra.ad.

Es premien els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el dia 2 de març del 2014.

Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

El concurs és obert a tothom, a partir de 13 anys, residents al Principat d’Andorra, i té per finalitat, entre altres, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals. La Biblioteca Pública del Govern compta amb un fons de més de 2.000 dvd que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet i que es pot consultar al web: www.catalegbiblioteques.ad

Per a més informació, tel. 828 750 o c/e bibliopublica@andorra.ad