La Biblioteca Pública del Govern acull una recollida solidària de llibres en francès

Solidaritat i cultura es tornen a donar la mà a través d’un projecte que acull la Biblioteca Pública del Govern aquests dies. Es tracta d’una recollida de llibres en francès que seran enviats a l’Havana gràcies a la iniciativa d’una família andorrana que actualment resideix a Cuba. D’aquesta manera, aquells que vulguin poden portar a la biblioteca llibres en francès per a infants de zero a sis anys.

A Cuba és molt complicat trobar llibres en francès per als més petits i per aquest motiu una família andorrana que viu a l’illa ha endegat una iniciativa solidària per recollir aquests llibres amb la col·laboració de la Biblioteca Pública del Govern. Aquests llibres van destinats a una escola francesa de L’Havana i seran transportats per la pròpia família.

Des de la biblioteca van rebre la proposta i s’hi van sumar, ja que a més a més no és la primera vegada que es duu a terme iniciatives d’aquestes característiques. De fet, aquesta és la tercera que es fa aquest any, segons concreten. I, a més a més, han comprovat que la gent “s’hi implica molt” per això quan algú els ho demana no dubten en instal·lar un punt de recollida de llibres, ja que d’aquesta manera poden aportar el seu gra de sorra.

En aquesta ocasió es demanen llibres per a infants de zero a sis anys, en francès, i a poder ser il·lustrats i en bon estat de conservació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.