La Biblioteca d’Encamp ofereix un gran ventall de llibres en rus

La Biblioteca d’Encamp disposa d’un ventall ampli de llibres escrits en rus gràcies al donatiu realitzat fa unes setmanes per la Casa Rússia d’Andorra.

Tots els llibres són nous i la bibliografia inclou unes 200 publicacions de temàtica força variada. Així, una bona part fan referència a novel•les d’autors russos dirigits al públic adult. També s’hi poden trobar des d’autors moderns fins a clàssics com Tolstoi, Pasternak o Turguenev. L’oferta també inclou un bon grapat de traduccions d’autors d’altres països com, per exemple, Truman Capote o Milan Kundera. La temàtica queda completada amb biografies de russos il•lustres, obres històriques i un grapat de novel•les infantils.

La proposta és prou interessant tenint en compte que el turisme rus està creixent notablement a Andorra. Aquesta iniciativa permetrà, doncs, oferir un servei addicional  en aquesta llengua.

La comunitat russa no és excessivament nombrosa al Principat, unes 200 persones, però alguns d’ells ja s’han mostrat molt interessats per aquesta oferta bibliogràfica que ofereix la Biblioteca d’Encamp.

A fi de donar a conèixer la iniciativa als residents i turistes russos, es repartiran, en diferents hotels, una sèrie de passamans traduïts al rus en què s’explica el nou servei que ofereix la biblioteca comunal d’Encamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *