La  Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà el pròxim divendres 17 de novembre, a les 19 hores, un taller-xerrada sobre “Cuina saludable pel teu menú de Nadal” adreçada a un públic adult.

L’activitat comptarà amb la participació de Pili Borra (naturòpata), Rodrigo de Nuzzo (cap de restauració de Caldea), Pep Escolà i Christian Zanchetta (cuiners i socis del Rebost del Padrí) i Laura Peleijà (gerent de Decotel), que ens presentaran diferents menús de Nadal des del punt de vista de la cuina saludable, de mercat i de proximitat i amb preus assequibles, amb l’objectiu de donar idees per afrontar els àpats nadalencs a partir de receptes lleugeres i equilibrades.

A més, Laura Peleijà ens ensenyarà els secrets de guarnir una taula de Nadal a partir de diferents idees i alternatives, que ens presentarà durant l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada