La  Biblioteca d’Encamp acollirà dilluns 24 d’abril, de les 10 a les 20.30 hores, per celebrar Sant Jordi, la Marató de Lectura, una idea innovadora que consistirà en anar llegint fragments en veu alta del llibre ‘Alícia en terra de meravelles’ de Lewis Carroll, traduïda per Josep Carner i amb dibuixos de Lola Anglada. Els alumnes de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança d’Encamp seran els encarregats de començar a llegir, de les 10 a les 12 hores, i a la tarda ho faran els infants de l’Escola Francesa d’Encamp i els nens i nenes de l’Àrea de Jovent.

El dilluns 24 d’abril, de les 10 a les 20.30 hores a la Biblioteca d’Encamp, tindrà lloc la Marató de Lectura, segons informa el Comú. Es tracta d’una idea innovadora i original que consistirà en anar llegint fragments en veu alta del llibre ‘Alícia en terra de meravelles’ de l’escriptor Lewis Carroll i traduïda per Josep Carner amb dibuixos de Lola Anglada. A la lectura hi podrà participar tothom que hi estigui interessat.

Per donar la benvinguda a l’acte, a les 10 del matí es llegirà el títol del llibre en diferents idiomes que es parlen a Andorra, com ara el català, castellà, francès, àrab, hindi, filipí, alemany, portuguès, suec, suahili, japonès i rus.

Els alumnes de l’Escola Andorrana de Primera Ensenyança d’Encamp seran els encarregats de començar a llegir, de les 10 a les 12 hores, i a la tarda seguiran els infants de l’Escola Francesa d’Encamp i els nens i nenes de l’Àrea de Jovent. L’objectiu és posar a l’abast dels nens i nenes els mitjans per potenciar els hàbits lectors i la capacitat de gaudir de la lectura.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada