L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques ha organitzat una presentació-taller del programari informàtic Scrivener, una activitat que tindrà lloc dissabte 24 de gener, de 10 a 13 h, a la Biblioteca Pública del Govern. Scrivener és un programari creat específicament per facilitar la vida dels escriptors perquè els ofereix opcions més flexibles per organitzar i escriure el seu text, sigui del tipus que sigui: una novel·la, un guió, un llibre cientificotècnic o un article d’investigació.

No és un processador de textos tradicional, ja que a més de l’editor ofereix eines on l’escriptor pot dipositar documentació o imatges o anotacions. És un programari de pagament que necessita una certa pràctica per aprendre a utilitzar-lo i aprofitar-ne totes les opcions.

Formador: Ricard de la Casa, autor de la novel·la Més enllà de l’equació QWR i de l’antologia de relats Sota pressió. Ha publicat relats i articles tant a Andorra com a l’estranger, principalment a Espanya. Alguns relats han estat traduïts al castellà, l’anglès, el francès, l’italià, l’alemany, el romanès i el japonès. Ha publicat a Andorra, Espanya, l’Argentina, França, Alemanya, Itàlia, els Estats Units, Romania i el Japó. Actualment és professor de diversos tallers d’escriptura creativa.

El taller és gratuït, però cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca Pública, ja que les places són limitades. El taller s’adreça a joves i adults. Es recomana d’assistir amb un ordinador portàtil propi amb la versió gratuïta del programa Scrivener descarregada per poder aprofitar millor el taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada