La biblioteca comunal de la Massana convoca la tercera edició concurs literari Històries de la Massana

El concurs literari Històries de la Massana arriba a la seva tercera edició. Es tracta d’un concurs de contes o històries curtes. Les històries poden ser fictícies o reals però sempre amb la parròquia de la Massana com a escenari principal. Les narracions poden estar basades en anècdotes, fets o llegendes de la memòria popular de la parròquia.

Hi poden participar tots els ciutadans del Principat, de més de 16 anys. Hi haurà dues categories: joves (de 16 a 18 anys) i adults (a partir dels 19).

Cada concursant només podrà presentar un treball, que haurà de tenir una extensió d’entre 5 a 15 fulls DIN A4, escrits amb Times New Roman o Arial, tamany 12.

La valoració dels treballs es farà en base a la qualitat literària, el grau d’adequació del relat al tema de la convocatòria, el grau de transmissió del coneixement de la parròquia i l’originalitat de l’argument.

Les obres s’han de lliurar a la Biblioteca Comunal de la Massana entre l’1 i el 30 de setembre. Han d’anar amb un sobre tancat, a l’exterior del qual hi ha de constar el títol de l’obra. A l’interior s’hi ha de posar les dades personals del participant.

Recordem que la guanyadora de les dues primeres edicions va ser Josefina Porras.

“En aquesta edició esperem força participació, ja que a la Biblioteca hem realitzat un taller d’escriptura creativa”, explica la consellera de Cultura, Jael Pozo.

Col·laboren amb el concurs Caldea i Vallnord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.