‘La Bíblia i Chagall’ rep més de 6.300 visites durant la seva exposició al CAEE

Fins a 6.341 persones han visitat l’exposició ‘La Bíblia i Chagall’ que ha exposat el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) en els darrers tres mesos i mig, segons ha informat el comú a través d’un comunicat. Aquesta mostra compta amb més de 100 gravats de l’artista Marc Chagall en què es troben il·lustracions de la Bíblia. Aquest treball va ser un encàrrec del marxant i editor francès Ambroise Vollard i l’artista va invertir més de 25 anys per realitzar-lo. D’aquesta manera, ‘La Bíblia i Chagall’ s’ha convertit en la cinquena exposició més visitada de la història del CAEE per darrere de les mostres d”Star Wars’, ‘This is pop art’, ‘Dalí. La divina comèdia’ i ‘Egipte: el pas a l’eternitat’.

La CAEE ha atribuït la gran afluència de públic, programada del 22 de juny fins el 29 de setembre, a la qualitat de l’obra, amb 103 gravats “únics” d’un dels pintors clau de la primera meitat del segle XX. Un dels serveis que ha tingut més bona acollida han estat les visites guiades, gratuïtes i en diversos idiomes ofertes des del CAEE, així com les activitats que s’han realitzat per a infants i joves, que han permès al públic més jove conèixer el Centre d’Art. Els visitants han valorat positivament la música que acompanya l’exposició, conformada per temes de compositors russos amb cants tradicionals ‘Yiddish’.

El mes d’agost ha estat el que ha tingut més afluència de visitants amb un total de 1.996 persones, seguit del juliol (1.964), setembre (1.930) i, finalment, el juny amb la suma de 451 visites.

El Centre d’Art ja està treballant en la propera exposició dels alumnes del taller tèxtil i de vidre que s’inaugurarà el proper 11 d’octubre, en el marc de les Jornades tèxtils que se celebraran a la parròquia els dies 19, 20 i 21 d’octubre i que suposarà la seva dotzena edició.