seu-justicia La Batllia ha decretat l’embargament preventiu dels béns de la societat mercantil Produccions i Serveis Audiovisuals i sobre els béns de Jordi Albà suficients per fer front a la demanda dels creditors. Amb l’embargament es vol garantir el pagament de la suma principal de 564.519 euros més altres de 101.613 per a interessos pactats i costes. Així apareix en l’edició d’aquest dimecres del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) en què també es publica un edicte per comunicar que el Govern ha imposat 7 sancions de 3.000 euros cadascuna a la societat Produccions i Serveis Audiovisuals del Principat (Ordino Studios), representada per Jordi Albà, per la comissió d’unes infraccions a la Llei d’immigració per contractació il·legal de treballadors estrangers.

El BOPA ha publicat un edicte de la Batllia pel qual es comunica l’embargament preventiu sobre béns de la societat mercantil andorrana Produccions i Serveis Audiovisuals, SLU així com sobre béns de Jordi Albà Bieto suficients per garantir el pagament de la suma principal de 564.519,46 euros més uns altres 101.613,50 euros que són assenyalats ‘prudencialment per a interessos pactats i costes’. Amb aquest embargament es pretén fer front a la demanda de mesura cautelar formulada per Crèdit Andorrà.

Precisament aquest dimecres el BOPA també publica un edicte de la Batllia en què es notifica que a instància de l’entitat bancària se cita a Jordi Albà Bieto i al legal representant de la societat Produccions i Serveis Audiovisuals del Pirineu, SLU, per tal que el proper dia 7 de març del 2014, compareguin personalment o per mitjà de procurador andorrà a la Batllia per escoltar la demanda que aquell dia es presentarà. En cas de no comparèixer en el dia i hora citats, se seguirà el judici en la seva rebel·lia, sense ser novament citats.

D’altra banda, el BOPA publica aquesta dimecres un edicte pel qual el Govern notifica a Jordi Albà en representació de la societat Produccions i Serveis Audiovisuals del Principat (Ordino Studios) una sanció de 21.000 euros, corresponents a set sancions de 3.000 euros cadascuna, per haver infringit la Llei d’immigració en la contractació de treballadors estrangers. L’edicte es publica al BOPA davant de la impossibilitat de notificar-li personalment. A partir d’aquest dijous, s’obre un període de vuit dies hàbils per presentar un recurs davant del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada