La Batllia ha rebutjat la demanda que la cooperativa Raiffeisen va presentar contra el procés de subhasta de Vall Banc. Considera que l´empresa Key Capitals, encarregada de la subhasta, no és una administració pública i, per tant, les decisions que pren no són competència de la jurisdicció administrativa. D´altra banda, Raiffeisen Bank International nega tenir relació amb la cooperativa andorrana.

Ara fa un any la cooperativa Raiffeisen Andorra va presentar una demanda en què demanava que es declaressin nul·les les bases del procés de subhasta de Vall Banc, que l’AREB va encarregar a l´empresa espanyola Key Capital Partners. Demanda que la Batllia ha desestimat en la sentència emesa el 24 d´octubre.

El Tribunal de Batlles afirma que Key Capitals no és una administració pública i que per tant, els actes que pugui dictar, siguin o no per delegació de l’AREB, no són actes administratius. I en conseqüència, no són competència de la jurisdicció administrativa. S´afegeix, a més, que el document que va demandar Raiffeisen Andorra no és un plec de bases, sinó una invitació a participar en el procés de venda de Vall Banc. La sentència pot ser recorreguda al Tribunal Superior.

D´altra banda, un document de Raiffeisen Bank International al qual ha tingut accés RTVA afirma que ni el banc austríac ni cap dels seus afiliats tenen relació amb la cooperativa andorrana. Aquest document s´emet en resposta a una petició que hauria fet al maig el director de Relacions Internacionals de Vall Banc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada