Arxivada la querella presentada per la família Cachafeiro contra la propietat dels terrenys on s’ubica el Punt de Trobada i Patrick Pérez, president de Pyrénées. La batlle considera que no s’ha acreditat l’engany en el contracte que la família Mallol i Pérez van signar per arrendar els terrenys del centre comercial en expirar el lloguer amb els Cachafeiro.

La batllia ha arxivat la querella criminal presentada per la família Cachafeiro contra la família Mallol, propietària dels terrenys on s’ubica el Punt de Trobada, i el president de Pyrenéés, Patrick Pérez, als quals acusava d’estafa en grau de temptativa i estafa processal.

Segons l’aute al qual ha tingut accés RTVA, els querellants acusaven la família Mallol i Pyrénées d’arribar a un acord i signar un contracte simulat en el qual s’establien unes condicions econòmiques d’arrendament inassumibles. Concretament el preu del lloguer exigit i pactat entre la propietat del terreny i Pérez era de 2,4 milions euros anuals, deu vegades superior als 254.000 euros que pagaven en l’actualitat i lluny del preu que els Cachafeiro creien ajustat, 1,3 milions d’euros.

La batlle considera però que l’engany no ha quedat acreditat. Assenyala que de les declaracions efectuades es desprèn que el contracte és real i que la voluntat d’executar-lo és clara. Cita, a més, el fet que Patrick Pérez hagués dit en seu judicial que volia contractar tot el personal que actualment treballa al Punt de Trobada.

La batlle decideix així arxivar la querella per la temptativa d’estafa i l’estafa processal. Rebutja, a més, l’acusació de denúncia falsa feta per la defensa de Patrick Pérez. La decisió pot ser recorreguda al Tribunal Superior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada