La Bassella Race 2023 tanca inscripcions amb més de 1.200 participants

Imatge d'una edició anterior de la Bassella Race
Imatge d’una edició anterior de la Bassella Race (arxiu)

La Bassella Race ha superat totes les expectatives i ha aconseguit arribar, en un temps rècord, a la xifra total de 1.200 participants. La prova d’enduro d’enguany, que se celebrarà del 10 al 12 de febrer, serà una de les edicions més multitudinàries de l’esdeveniment esportiu.

De la llarga llista d’inscrits destaquen els internacionals d’enduro extrem Jonny Walker (Beta), Dieter Rudolf (Husqvarna), Michael Walkner (Gas Gas) i Hugo Blanjoue (KTM WP EricAugé). També s’hi podrà veure altres pilots de renom de l’àmbit espanyol com Bernat Cortés o Albert Fontova (Gas Gas), els germans Guerrero (Beta), Eloi Salsench (Sherco) o l’equip complet de Rieju amb Le Queré, Pau Tomas i Francesc Moret.

L’organització destaca que a la categoria Maxitrail els líders de l’especialitat lluitaran per a pujar al podi en la carrera específica del dissabte a la tarda: Pol Tarrés (Yamaha), Kirian Mirabet (Honda), Joan Pedrero (Harley-Davidson), Gerard Farrés (Macbor), Antoine Meo (Ducati) i Oriol Mena (Morini).Programa de  curses

La gran festa de l’enduro arrencarà aquest divendres, 10 de febrer, a partir de les tres de la tarda, amb les verificacions administratives al Museu Moto Bassella. Dissabte 11 de febrer, a més de la volta de reconeixement als 65 km de recorregut, es disputaran les categories no competitives (Fans, Trail/Fans i la nova e-bike experience) i a la tarda, les curses específiques: Kids, Classic, Maxitrail i Xtrem.

Diumenge 12 de febrer, després de la sortida única multitudinària amb més de 600 pilots, les categories professionals (Pro i Pro Júnior) hauran de completar dues voltes al recorregut, mentre que els pilots més amateurs (Friends) només una.Àmplia zona comercial

La zona comercial, amb presència de la majoria de marques oficials i un gran nombre d’expositors, ocuparà l’espai central del pàdoc. El servei, que també inclourà una apartat gastronòmic de food trucks, estarà oberta durant tot el cap de setmana.

Punts d’interès

Horaris detallats

TOTES LES NOTÍCIES