L’agrupació Solidaris, realitza un Mercat solidari aquest cap de setmana

La plaça dels Arínsols d’Encamp acollirà els dies 24 i 25 de març un mercat solidari, organitzat per Solidaris, amb la finalitat de donar l’oportunitat de trobar tot un reguitzell de productes, a preu reduït, de decoració, cosmètica saludable, bijuteria, gastronomia, entre d’altres. A més, també es podran realitzar adopcions d’animals, fer degustacions de té, i també s’hi trobaran escriptors i esportistes que realitzaran signatura d’autògrafs, com també actuacions musicals.

Aquest esdeveniment permetrà recaptar fons per a La Fundació Josep Carreras contra la leucèmia i aquests diners aniran destinats a la missió d’aquesta Fundació: Aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable, per a tothom i en tots els casos.

 

Programa d’activitats

El mercat solidari obrirà de 10 a 21 hores el dissabte 24 de març i de 10 a 19 hores el diumenge 25 de març. El  programa d’activitats de dissabte començarà amb una tallada de cinta a les deu del matí, que donarà pas a l’actuació musical al piano de Carme Morales. A les onze del matí tindrà lloc l’actuació del Cor Rock d’Encamp, que donarà pas a les 12.30 h a la ballada de l’Esbart Sant Romà. Els actes continuaran a les 15.30 h amb les Swing Girls i a les 16 h amb Chrissie Dean -Country rock & roll.

 

Pel que fa al diumenge, d’11 a 13 hores trobarem a Gil Rossell al piano. Finalitzaran les actuacions amb Chrissie Dean – Country rock & roll a les 16 h i amb una classe Kundalini amb tancament de gongs tibetans a càrrec de Meri Cardelús a les 19 h.

TOTES LES NOTÍCIES