La 7a Mostra Fotogràfica del Centre d’Educació Bàsica d’Adults recull fins a 160 fotografies

La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, inaugurarà aquest dijous la 7a Mostra Fotogràfica del Centre d’Educació Bàsica d’Adults (CEBA), que en aquesta edició porta per títol Els Colors. L’acte tindrà lloc a les 20.30 hores al Centre Formació Professional d’Aixovall i en aquesta edició s’han recollit fins a 160 fotografies.

La mostra fotogràfica és una activitat que es desenvolupa al Centre d’Educació Bàsica d’Adults des de fa set cursos. Cada convocatòria es tria un tema i els alumnes han de portar fotografies relacionades amb el motiu escollit, que aquest any ha estat els colors. Hi ha cinc categories: Natura, Rural, Urbà, Nocturna i Text original.

Les fotografies s’havien de presentar amb un títol i en la categoria de “Text original” calia adjuntar un comentari escrit. Durant les setmanes prèvies al lliurament, les fotografies s’exposaven al CEBA. D’entre les 160 fotografies recollides aquest any, es premiaran, amb la col·laboració d’empreses privades del país, les dues millors per cada categoria.

Els objectius de la mostra són afavorir la relació entre els alumnes amb una activitat de centre que els faci sentir part implicada en el projecte formatiu; utilitzar les noves tecnologies a fi d’afavorir-ne el coneixement i la pràctica; treballar de manera interdisciplinària entre les diferents àrees; motivar els alumnes a treballar l’expressió escrita; i afavorir una activitat conjunta que permeti la participació i la col·laboració de tot els docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *