La 3a edició de ‘L’esport ens connecta’ clou amb una xerrada sobre la diabetis

Una persona fent-se una prova de diabetis
L’esport i la diabetis són compatibles (iStock)

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha assistit aquest divendres a la tarda a la tercera i última activitat impulsada en el marc de la 3a edició de l’‘Esport ens connecta’. Les jornades de debat i diàleg estan impulsades pel Ministeri de Cultura i Esports amb l’objectiu de dedicar al món de l’esport un espai de retrobament entre les diferents federacions i esportistes del país, així com per a reconèixer els resultats de la temporada.

La 3a edició de les jornades s’ha tancat aquest divendres amb una xerrada, que ha tingut lloc al Museu de la Bicicleta d’Andorra la Vella, on s’ha pogut debatre i parlar sobre la diabetis al món de l’esport. La trobada ha comptat amb la participació de la presidenta de l’Associació de Diabetis d’Andorra, Madhu Jetani, que ha pogut explicar els projectes que actualment estan duent a terme per a difondre les necessitats i reptes que poden suposar per a les persones que tenen aquesta malaltia.  

En una segona part de la xerrada, hi han pres part les esportistes Georgina Agell i Beatriz Garcia que han pogut explicar en primera persona com es pot afrontar i compaginar competicions d’alt nivell amb el fet de tenir diabetis.

La ministra Riva ha fet una valoració positiva general del desenvolupament de la 3a edició de les jornades de l’‘Esport ens connecta’, tant pel que fa a les activitats impulsades com també per part de la participació de les federacions i públic general. “Contents que les jornades es consolidin com l’espai de trobada entre federacions, esportistes i també els tècnics de la Secretaria d’Estat”, ha apuntat Riva.

Les activitats es van iniciar dilluns amb l’acte d’entrega dels premis als esportistes amb millors resultats de la temporada passada i amb una xerrada de l’esportista Almudena Cid, i el dijous es va poder celebrar una sessió de treball i cohesió entre les diferents federacions del país.

[do_widget id=category-posts-pro-64]