La 3a Cursa de la Dona disposarà de dos circuits per poder arribar a les 750 inscripcions

La tercera edició de la Cursa de la Dona, que se celebrarà el 9 de juny a favor de la prevenció del càncer de mama, disposarà enguany d’un circuit de 2,5 quilòmetres i un altre de 5 quilòmetres amb l’objectiu de poder arribar al màxim d’inscripcions. Si bé l’any passat hi van córrer 550 dones, enguany els organitzadors s’han fixat un objectiu de 750 participants. Els diners recaptats amb les inscripcions i la venda de samarretes es destinaran al grup Alba de l’Associació de Dones d’Andorra, per desenvolupar activitats relacionades amb el càncer de mama.

La tercera edició de la Cursa de la Dona tindrà un recorregut curt de 2,5 quilòmetres i un de llarg, de 5 quilòmetres, per tal de poder arribar a tot tipus de públics. Les dues curses sortiran del carrer de la Valira, en direcció a la Dama de Gel, Nacions Unides, i François Mitterrand, per baixar per les avingudes Carlemany i Meritxell, Bonaventura Riberaygua, i avinguda Tarragona. En aquest punt, el recorregut llarg anirà fins a l’Estadi Comunal i tornarà per Prada Motxilla i Prat de la Creu, mentre que el recorregut curt tombarà pel carrer Doctor Vilanova.

Una altra de les novetats és que els homes, a banda de poder córrer sense dorsal i contribuir amb la causa comprant la samarreta, podran col·laborar fent de voluntaris durant la cursa.

Per donar més vida a la cursa, s’han organitzat diverses activitats prèvies. D’una banda, els dies 26 de maig i 2 de juny el Club d’Atletisme Valls d’Andorra ha organitzat dues sessions d’entrenament, mentre que el dissabte 8 de juny tindrà lloc una classe magistral solidària de pilates.

Els premis seran en forma de vals de regal a illa Carlemany, i a banda, Perfumeries Júlia premiarà la participant més gran, la més petita, el grup familiar més nombrós i la millor marca mare i filla.

L’objectiu d’enguany és superar la participació de l’edició passada arribant a les 750 participants, i també incrementar la recaptació que es destinarà al grup Alba, tenint en compte que l’any passat s’hi van destinar 4.500 euros. El preu de la inscripció més samarreta és de 10 euros i la samarreta sola es pot adquirir per 8 euros.

La Cursa de la Dona està organitzada per l’Associació de Dones d’Andorra i el Club Atletisme Valls d’Andorra, i compta amb el patrocini de MoraBanc, Perfumeries Júlia, el Comú d’Escaldes-Engordany, illa Carlemany i Lolë.