La 3a Cursa Belluga’t se celebrarà el 18 de maig amb la participació de mil persones

El divendres 18 de maig l’Escola Andorrana d’Andorra la Vella organitza la 3a cursa BELLUGA’T, una marxa popular a favor d’un estil de vida saludable.

Hi participaran més de 1000 persones: els alumnes de 2a ensenyança, els de l’escola francesa de Santa Coloma, els usuaris del centre sociosanitari Cedre i de l’Escola de Meritxell. La cursa pretén ser un espai de trobada entre els estudiants, el personal dels centres i les famílies, compartint una activitat esportiva a l’aire lliure.

Enguany, amb motiu de les obres del Carrer de la Plana, s’ha modificat l’itinerari i gràcies a la col·laboració amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF) es podrà comptar amb una zona reservada pels alumnes als camps del centre d’entrenament de Santa Coloma. Els recorreguts seran els següents:

     – recorregut maternal: de 500 metres a les 10 hores. Sortida de l’escola i arribada als camps del centre d’entrenament de la FAF de Santa Coloma.

      – recorregut Iniciats: de 2.000 metres a les 10.30 hores Sortida des dels camps del centre d’entrenament de la FAF de Santa Coloma. Circuit urbà per Santa Coloma i arribada al mateix lloc. A l’arribada, l’escola proporcionarà aigua i fruita a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.