La 38a edició de la Travessa omple el centre d’Encamp

Corredors prenent la sortida a la 38a OTSO Travessa d'Encamp
Corredors prenent la sortida a la 38a OTSO Travessa d’Encamp. Foto: Comú d’Encamp

Encamp ha acollit aquest cap de setmana la 38 edició de la Travessa d’Encamp amb 300 participants, el màxim possible per aquest esdeveniment, i que s’ha ampliat a tot el cap de setmana amb la novetat d’una cursa de 42 quilòmetres, la primera marató de muntanya.

Des del Comú encampadà s’ha valorat positivament l’esdeveniment i especialment l’ampliació a tot el cap de setmana ja que “volíem un cap de setmana d’esport i amb activitat al centre d’Encamp, i s’ha aconseguit l’objectiu“. El conseller ha manifestat que “hem tingut la sort que el temps ens ha acompanyat”  i ha destacat que la prova pilot de la marató de muntanya “el resultat és molt bo i per a futures ocasions és una prova amb un creixement exponencial” i ha remarcat que l’objectiu serà fer “créixer el nombre d’inscrits per gaudir de la muntanya“.

Xavier Fernàndez ha volgut agrair a tothom la feina feta des dels diferents departaments del Comú d’Encamp vinculats a l’organització però també als participants, a les empreses d’Encamp participants al Village, els voluntaris, Creu Roja Andorrana, OTSO Sport i a la Federació Andorrana de Muntanyisme.

La cursa ha comptat amb 300 participants, el 35% dels quals de fora del Principat. La victòria de la categoria absoluta ha estat per Maria Carner (02:44:58), en la categoria femenina i Guillem Aubach (02:31:43) en la categoria masculina. Per la seva part la cursa de 12km l’han guanyat Lucas Hubert (1:19:08) i  i Lea Ancion (1:41:44)  i la de 7km Carlos Gámez (00:38:03) i GinaRoquer (00:45:49).

TOTES LES NOTÍCIES