El carrer major i la plaça del Consell d’Encamp acullen, aquest cap de setmana, la 18a edició de la Fira de Santa Llúcia, que enguany compta amb el seu rècord de participació. Un total de 38 parades ofereixen tot tipus de productes, sobretot relacionats amb les festes de Nadal. El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha destacat que cada vegada hi ha més participació en aquesta fira i que el poble ‘ja l’espera’. A més, ha opinat que amb el bon temps que ha acompanyat durant aquest dissabte ‘l’èxit està assegurat’.

El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, la consellera de Cultura, Olga Moreno, el conseller de la minoria Joan Sans, i l’ambaixador espanyol, Alberto Moreno, han inaugurat la Fira de Santa Llúcia d’Encamp.

En aquesta ocasió, Mas ha celebrat haver assolit una elevada participació i el fet que la fira ja sigui tradicional i la gent del poble l’esperi amb ganes. A més, ha indicat que en aquesta ocasió s’han canviat alguns tendals per donar una millor imatge, i que per això l’aspecte del carrer i la plaça ha quedat ‘una imatge significativa’.

De fet, ha indicat que per afavorir la participació dels paradistes se’ls permet participar sense que hagin de pagar res per ser-hi, i així assoleixen un ambient més festiu. Igualment, ha assegurat que el pressupost que es destina a aquesta organització no arriba als 2.000 euros.

D’altra banda, Mas ha comentat la redacció que està duent a terme de la proposta dels comuns sobre la delimitació de les competències. Tot i que no ha volgut entrar en detalls fins que tinguin una proposta tancada, ha recordat que l’orientació que hi donaran els comuns serà diferent al text presentat pel Govern, ja que el text de l’Executiu ‘va més enllà d’una modificació i canvia l’esperit de la Constitució’.

De tota manera, Mas ha confiat que es pugui arribar a un consens i ha reiterat que aquesta és l’única forma de fer una modificació de tal magnitud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada