L’ exposició pública del cadastre de la Massana s’allarga fins el 15 de juny

El Comú de la Massana ha decidit prorrogar fins divendres, 15 de juny, la consulta pública del cadastre provisional de la zona urbana del quart de la Massana. D’aquesta manera, els propietaris tenen gairebé tres setmanes més per poder consultar-lo i poder presentar les al•legacions que considerin necessàries. El termini expirava el 25 de maig.

El cadastre s’ha dividit en dos blocs, a causa de la gran extensió del quart massanenc. El primer, que consta d’11 polígons, estarà a exposició pública fins el 15 de juny i enllaçarà amb el segon, que estarà a disposició dels propietaris durant un mes. Durant aquestes setmanes han consultat el cadastre una mitjana diària de cinc propietaris, que tenen a la seva disposició el responsable del servei per a qualsevol dubte o aclariment.

Un cop tancat el període d’exposició pública s’avaluaran les propostes presentades i s’introduiran les possibles modificacions.

Recordem que l’any passat ja es va aprovar el cadastre del quart de Sispony. A hores d’ara s’està treballant en l’entrada de les dades al sistema informàtic de les unitats de la resta de quarts, un cop tancades les delimitacions.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.