Kilian Jornet torna a la competició després d’operar-se

Foto: Organització Mezzalama

Kilian Jornet reapareixerà a la Copa del Món d’esquí de muntanya que es disputarà aquesta setmana a Sant Vicent (França). Ho farà després de 3 mesos i mig de la seva intervenció a les espatlles, una operació quirúrgica a què va ser sotmès a Barcelona a mitjans d’octubre i que tenia per objectiu resoldre diverses lesions en aquessta zona que arrossegava feia anys.

La recuperació ha estat més ràpida del que s’esperava, segons ha indicat l’atleta cerdà, que explica que “fa un mes que vaig començar a esquiar i veig que vaig guanyant força i mobilitat”. Jornet es veu “amb confiança i amb el volum necessari per afrontar ja les primeres competicions, tot i que amb precaució”.

El primer objectiu és participar en algunes proves per provar el seu estat de forma i després centrar-se en les competicions de la Gran Course que tenen lloc al març i abril. “Pierra Menta i Tour du Rutor són dues clàssiques amb ambient i recorregut espectaculars, i Altitoy és una de les més boniques dels Pirineus”, declara. Les primeres curses serviran a Jornet per encarar la resta de la temporada, que definirà en les pròximes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.