KIA Venga

Confort
El Kia Venga és una reactualització del model que es va començar a comercialitzar el 2011. Es tracta d’un monovulum compacte i funcional que integra detalls elegants, amb una nova graella amb fars embolcallants i un dinàmic posterior en forma de cunya. A l’interior ens trobem amb un habitacle versàtil i espaiós i una novedosa consola central, disponible també amb elements cromats en el seu disseny, fet que la fa més vistosa. A nivell tecnològic, el Venga compta amb un sistema de connectivitat avançat, amb preses d’USP, Bluetooth i navegador amb càmera assistida a l’estacionament.

L’espai disponible a l’interior és especialment remarcable, gràcies també a l’alt sostre. Aquest, opcionalment, està disponible en vidre, de manera que la sensació d’amplitud i de llibertat és encara superior.El maleter ofereix una destacable capacitat de 440 litres, ampliables fins a uns 1.500 plegant els seients posteriors.

Motor
La gamma de propulsors del Kia Venga està formada per dos motors a benzina i tres dièsel. Les opcions a benzina són l’1.4 VVT de 90 cavalls de potència màxima, amb una velocitat punta de 167 km/h i un mitjana de consum de 6 litres als 100. La versió més potent a benzina és l’1.6 CVVT de 124 cavalls, que acredita una velocitat màxima de 183 km/h, amb un consum promig de 6,4 litres. Pel que fa als motors dièsel, hi ha l’1.4 CRDi de 90 cavalls, aun consum mitjà de 4,5 litres i una velocitat màxima de 167 km/h L’1.6 CRDi, de 115 cavalls compta una velocitat punta de 182 km/h i un consum combinat ajustat de 4,4 litres. Per últim, L’1.6 CRDi de 128 cavalls, manté el consum en els 4,4 litres i amb una velocitat màxima de 185 km/h. El canvi de marxes és manual de sis relacions, tret de la versió 1.4 de 90 cavalls, que és de cinc.

Seguretat
El nou Kia Venga incorpora elements de seguretat per oferir una protecció integral. Aquest fet comença amb una carrosseria rígida amb zones de deformació i sis coixins de seguretat repartits estratègicament a dins de l’habitacle. D’entre l’equipament de seguretat del Kia Venga, cal parlar del sistema de frenada ABS i d’assistència a la frenada BAS, el sistema de gestió d’estabilitat VSM i del programa electrònic d’estabilitat ESP. També s’equipa el control d’engegada en pendent.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.