Kia Sportage

kia-sportageCaracterístiques

La nova generació del Kia Sportage ja està en els concessionaris. El nou monovolum incorpora nous elements en el disseny exterior: graella davantera, grups òptics, llandes d’aliatge, elements que queden perfectament integrats en un vehicle que no deixa indiferent. La robusta graella es troba flanquejada per les òptiques, que dibuixen un disseny embolcallant. Aquestes òptiques compten amb tecnologia LED i, tècnicament, aporten una millor visibilitat, a la vegada que hi afegeixen un plus de distinció al vehicle. Una tecnologia de la qual també es fan gala les òptiques posteriors. A l’interior, ens trobem amb un habitacle que destaca per l’amplitud, el confort, el disseny i la tecnologia. Des de la posició del conductor, s’ha donat extremada importància al seient, especialment dissenyat per a aconseguir que tot estigui en perfecta disposició des de l’òptica del conductor i a l’abast. A més a més, els moderns controls del volant permeten un fàcil i ràpid accionament de múltiples opcions, com el sistema d’àudio i el Bluetooth.

Opcionalment, el Kia Sportage permet incloure el sostre solar panoràmic, que pot lliscar i reclinar, segons els desitjos dels ocupants. Un altre dels detalls del vehicle, disponible en opció, és la càmera d’assistència a l’estacionament, de manera que les imatges que es capten queden reflectides en la pantalla de 7 polzades del sistema de navegació. A nivell tecnològic, també es pot optar pel sistema automàtic d’assistència a l’estacionament. La millor opció per als conductors que no tenen gaire traça en aquest aspecte de la conducció. En relació amb l’espai, destaca l’amplitud en totes les places i la capacitat del maleter, amb més de 560 litres de capacitat, ampliables. El Kia Sportage és, també, y vehicle que permet múltiples reconfiguracions dels seients, en funció de les necessitats del moment.

Motor

El nou Kia Sportage està disponible en quatre motoritzacions, 1 a benzina i 3 dièsel. En benzina, l’opció és l’1.6 GDi, amb 135 cavalls de potència, una velocitat màxima de 178 km/h i un consum mixt de 6,8 litres. En dièsel, els motors són aquests:

1.7 CRDi: 115 cavalls de potència, velocitat punta de 173 km/h i promig de consum de 5,3 litres.

2.0 CRDi: 136 cavalls de potència, 182 km/h i 5,5 litres de mitjana, als 100 quilòmetres.

2.0 CRDI: 184 cavalls, 195 km/h de velocitat màxima i 6,1 litres de consum mitjà.

 Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció