Jutjat un home acusat d’introduir un quilo d’haixix

haixix2El Tribuna de Corts ha jutjat avui un home que va ser controlat a la frontera amb un quilo d’haixix amagat a la roba. La fiscalia considera que estava destinat en part al tràfic i demana quatre anys de presó per a l’acusat. La defensa demana només dos mesos d’arrest perquè la droga era per al consum personal. També ha estat jutjat un búlgar que es va allotjar en un hotel sense pagar la factura, que pujava a més de 9.000 euros.

La fiscalia ha demanat quatre anys de presó per tràfic de droga per a un home que va ser controlat a la duana del riu Runer amb un quilo d’haixix amagat al folre de la xaqueta. L’acusat va declarar a la policia que ho volia vendre a pistes i als clients de l’hotel on treballava. Després, però, davant del batlle, se’n va desdir i va explicar que la droga era per al consum personal i que n’havia adquirit una gran quantitat perquè li sortia més barat.

Ha dit que pel seu horari de treball era impossible vendre la droga. Ha al·legat, a més, que pateix un trastorn antisocial que li impedeix mantenir contacte amb la gent. Per tractar-se de consum personal i d’haixix, la defensa ha demanat només dos mesos d’arrest nocturn condicional i la posada en llibertat de l’home, que es troba a la presó des de gener.

D’altra banda, el Tribunal de Corts ha jutjat un ciutadà búlgar que es va allotjar més de dos mesos en un hotel de cinc estrelles de la capital amb la parella i que no va abonar el compte. Va acumular un deute més de 9.000 euros. La fiscalia assegura que no tenia intenció de pagar i demana sis mesos de presó substituïbles per set anys d’expulsió. La defensa en demana l’absolució perquè assegura que la factura havia de ser pagada per una altra persona, que és qui havia fet la reserva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.