Jutgen un músic belga acusat de violar una dona

La fiscalia té previst demanar, en un judici al Tribunal de Corts, 6 anys de presó per a un músic belga acusat de violar una dona mentre dormia. La defensa en vol l’absolció perquè diu que hi va haver una relació consentida.

El Tribunal de Corts jutja una acusació de violació de febrer del 2017. La víctima és una turista belga que estava de vacances a Andorra i que la nit dels fets va anar a una festa on tocava una banda. Va acabar tenint relacions sexuals amb un músic a l’hotel on aquest s’allotjava i es va dormir. Llavors assegura que un altre membre de la banda la va violar mentre dormia sola. La víctima el va denunciar i l’acusat va ingressar en presó provisional.
Segons ha afegit, el mànager del grup i el consolat l’haurien pressionat perquè retirés la denúncia. Ella es va posar en contacte amb el processat a la presó i aquest li hauria confessat els fets.

El processat afirma que hi va haver relació, però consentida. La fiscalia demana 6 anys de presó per l’acusat pel delicte d’acte sexual sense consentiment i la defensa en vol l’absolució.

1 comentari

 1. La noticia es molt dolenta
  Pero la noya no es ba despertar y demanar socorro ?
  Se que es agressio
  Pero la palabra de una dona te prou per poguer encarcelar o demanar a quasevol home
  Una pregunta molt sencilla
  Se algu home diu que una dona lo a obligat a tenir relaciones sexuales sen voler
  La seva paraula es sufecient per empresonar a la dona
  O es un home i lla te prou per inventarse una cosa aixi ?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES