diposit-vehicles-seuEl Departament ha habilitat un espai ubicat a la partida de Sant Ermengol, en una zona entre el carrer del Doctor Peiró i el riu Segre per ubicar els vehicles precintats que estan a disposició judicial.

El Departament de Justícia, amb la col.laboració de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i dels Mossos d’Esquadra, ha posat en marxa aquest dimecres el nou dipòsit judicial de vehicles de la Seu d’Urgell. Amb aquesta iniciativa, el Departament ha atès la necessitat d’alliberar la via i els estacionaments públics dels vehicles intervinguts i precintats, pels diferents cossos i forces de seguretat en les seves actuacions, que resten a disposició judicial.

Aquest espai habilitat pel Departament de Justícia estarà ubicat a la partida de Sant Ermengol, en una zona entre el carrer del Doctor Peiró i el riu Segre i serà, únicament i exclusiva, per aquells vehicles implicats en una causa judicial i dels que el jutge ordena mantenir en dipòsit.

El nou dipòsit judicial tindrà una superfície aproximada de 2.000 m2 i allotjarà, en un primer moment, un total de 35 vehicles intervinguts en l’actualitat i que, fins ara, es trobaven dispersos pel municipi, i contribuirà a milorar la imatge urbana i les condicions de seguretat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada