Juliol i Salut

Hi ha vegades que un vol fer alguna cosa però les circumstàncies no ho permeten. Crec oportú posposar la meva idea d’avui per a parlar de Juliol i Salut. Sé que sempre parlo de motivació, creixement personal, i temes relacionats amb aquest món. Ara mateix no recordo si ja he realitzat algun article que tingui a veure amb la salut. Però amb aquesta onada de calor que tenim damunt crec que és molt necessari parlar sobre cuidar-nos a nosaltres mateixos. És evidentment molt més fàcil poder motivar-se, etc. quan físicament estàs bé.

Tots oblidem les nostres metes i els nostres objectius quan qualsevol cosa ens afecta en la salut. Evitem per tant que la nostra salut física es deteriori. Tots coneixereu aquella frase que diu: “Mens sana in corpore sano”. Si bé sol fer referència a posar-nos en forma, fer exercici, etc. També podria valer per a pensar en la prevenció. I en aquesta època en què la calor sembla haver arribat amb tota la força no està de més recordar uns conceptes bàsics.

Consells que segur que us sonen però val la pena posar en pràctica. Hidratar-se amb freqüència. La millor beguda per a aquests casos l’aigua. Beure sense esperar a tenir set. Evitar les hores de màxim sol. Acostar-vos al vostre centre mèdic o buscar en webs oficials de salut com enfrontar-se a les onades de calor. Amb salut podreu afrontar qualsevol repte.

TOTES LES NOTÍCIES