Julià Call reafirma la “bona entesa” entre els cònsols lauredians i el Govern

Donant el tema per acabat, el cònsol menor de Sant Julià, Julià Call, ha refermat la “bona entesa” que hi ha entre els cònsols lauredians i l’equip de Govern. No veu que la institució vulgui fer boicot a la parròquia, sinó que “han d’analitzar els projectes i veure la viabilitat”. En relació al projecte del Tobotronc de nit, el cònsol menor ha afirmat que “no estaríem d’acord en tirar un projecte sense l’autorització de Govern perquè podria ser que hi haguessin errades amb la seguretat”, i, per tant, “no ens girarem d’esquena i tirarem pel nostre costat”. El cònsol ha conegut la decisió de retirar la demanda per part de Camp Rabassa aquest divendres i, “si és necessari”, no descartar tornar-la a presentar per engegar el projecte de nou.

Pel que fa a les diferències amb les conselleres Barbero i Teruel, Call ha manifestat que “la Junta de Govern està oberta” i les convida a presentar les seves propostes. Posa l’exemple del formador de carrer que, tot i ser aprovat a la comissió de Social i comptar amb la partida pressupostària, la Junta de Govern no ho va “acabar de veure clar”. Quant a la formació de la Junta de Govern, el cònsol menor ha explicat que es va prendre la decisió que estigués formada per les sis primeres persones de la llista electora, fet que deixava fora a les conselleres. Per a Call, l’equip comunal format per membres de Laurèdia en comú Demòcrates per Andorra i Independents ha funcionat bé els darrers tres anys. Encara que ara hi hagi discrepàncies amb algunes persones de DA, “com són aquestes senyores,”, el cònsol menor confia a reconduir-ho “de manera fàcil”.

Poc impacte de La Vuelta

El conseller de Cultura Josep Roig ha contestat a les declaracions del ministre de Turisme Francesc Camp afirmant que, si ve l’etapa de La Vuelta va acabar al Coll de la Gallina, l’impacte per als comerciants de la parròquia va ser mínim. Aprofitant la inauguració de la Vila medieval, ha deixat palès que des del departament de Cultura sí que fan esdeveniments que repercuteixen de manera directa en els comerços de la parròquia i ha animat al ministre a fer públiques les xifres de l’impacte directe del Cirque du Soleil.

TOTES LES NOTÍCIES